Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na koncert Robbieho Williamse míří tisíce lidí, Letňany hlídají desítky policistů se samopaly

Robbie Williams
Robbie Williams
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Praha - Na letišti v pražských Letňan bude dnes večer koncertovat britský zpěvák Robbie Williams. Brány areálu se otevřely po 15:00 a už dorazily tisíce fanoušků.

Vystoupení Williamse se v Praze uskuteční v rámci turné k jeho albu The Heavy Entertainment Show, které vyšlo počátkem listopadu loňského roku. V 19:15 vystoupí jako předkapela britské synthpopové duo Erasure a ve 20:30 Williams.

V davu proudícím od stanice metra se vedle češtiny ozývala němčina a angličtina. Mezi příchozími převládaly dívky a ženy.

V místě koncertu, na který mají podle pořadatelů dorazit desítky tisíc lidí, jsou velmi omezené možnosti parkování. Vystoupení provázejí rozsáhlá bezpečnostní a dopravní opatření. Mezi přítomnými se pohybují i policisté se samopaly. "Zatím jsme nezaznamenali žádné problémy," řekl ČTK mluvčí policie Tomáš Hulan.

Dosud nejvíce lidí na koncert do Letňan dorazilo loni na AC/DC, jejichž show sledovalo 60.000 fanoušků. Výraznější komplikace tehdy nastaly v metru, které nestačilo pojmout davy odcházejících lidí.

Témata:  Robbie Williams koncert Praha

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy