Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nejdelší penis na světě? Je dlouhý 48 centimetrů a ženy před ním utíkají

Lidé
Lidé
Foto: Pixabay

Saltillo (Mexiko) - Muž s nejdelším penisem na světě odmítá operaci, která by zredukovala velikost jeho chlouby. A to i přesto, že byl kvůli penisu shledán invalidním a že mu lékaři operaci důrazně doporučili. Roberto Esquivel Cabrera (54) má penis měřící neuvěřitelných 49 centimetrů a vážící téměř kilogram.

Lékaři potvrdili, že Cabrerův penis není podvod, muž si jej dokonce nechal zrentgenovat, aby prokázal, že je skutečný. Jeho obrovské přirození mu způsobilo zdravotní problémy, penis také potřebuje vlastní polštář, aby se jeho majitel mohl v noci pohodlně vyspat.

Muž dokonce dává přednost velikému penisu před sexem, má totiž příliš velký obvod na pohlavní styk. „Nemohu do ženy proniknout, protože je příliš tlustý,“ vysvětluje Mexičan pro server Express. O pohlavní styk se ženou se prý pokusil dvakrát. První partnerku ale vyděsila jeho velikost a pro druhou to bylo příliš bolestivé.

Man With Unusually Large Body Part Demands Disability Payments #Roberto #Esquivel #Cabrera https://t.co/TjcrQwHQYo pic.twitter.com/P7KNcMkUeV

— Follow News (@follownews_com) 15. ledna 2017

 

Cabrera byl lékaři shledán jako invalida, přežívá jen díky pomoci potravinové banky. Lékaři mu nabídli operaci, která by vedla ke zmenšení jeho penisu, on ji ale odmítá. „Jsem slavný, protože mám největší penis na světě. Jsem s ním spokojený, vím, že nikdo stejnou velikost nemá. Chtěl bych být v Guinessově knize rekordů, ale nechtějí tento záznam uznat,“ vysvětluje.

Soukromá společnost se dokonce nabídla, že mu za operaci zaplatí, i to ale Mexičan odmítl. Jeho cílem je prý najít tu správnou ženu a možná i zahrát si ve filmu pro dospělé. „Jsem spokojený s mým penisem a chci se vrátit do USA a strávit zbytek svého života tam. Nejsem smutný, protože vím, že ve Spojených státech existuje spousta žen. Jedna z nich pro mě bude správně veliká,“ doufá.

El verdadero negro de WhatsApp se llama Roberto Cabrerahttps://t.co/veV1lwOCoh pic.twitter.com/aS7YFIEzbV

— minutouno (@minutounocom) 20. ledna 2017

 

Lékař Jesus David Salazar Gonzalez uvedl, že Cabrerovi redukci velikosti doporučil. Doktoři mu prý mohou pomoci k normálními tvaru penisu. Zákrok je podle něj bezpečný a neovlivní funkčnost přirození ani možnost mít děti. „Ale nechce to přijmout, raději bude mít penis větší než má většina lidí,“ dodal lékař s tím, že velkou část jeho chlouby tvoří pouze kůže.

Lékařští experti nedávno provedli důkladné vyšetření Cabrerova penisu a zjistili, že má velmi velkou předkožku. Tvrdí, že si natahoval penis závažím, když byl teenager. Dr Gonzalez k tomu řekl: „Je posedlý délkou penisu.“

Roberto byl obviněn z napadení dvou nezletilých dívek a byl deportován ze Spojených států.

Témata:  Mexiko muži lidé

Aktuálně se děje

5. května 2024 8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy