Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Přišel jsem z roku 2030, tvrdí mladík. Podle detektoru lži říká pravdu. Co předpověděl lidstvu?

Čas
Čas
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

V poslední době se s údajnými cestovateli v čase doslova roztrhl pytel. Poté, co se na internetu objevilo video s mužem, který tvrdí, že se zapojil do projektu CIA, díky kterému navštívil Zemi v roce 2118, se objevil další podobný snímek, který se stal virálem.

Starší muž, který si říká Alexander Smith, tvrdí, že je cestovatelem v čase. Na videu zveřejněném na internetu v ruce drží strašidelný obrázek a tvrdí, že ukazuje Zemi v roce 2118. Je prý součástí tajného experimentu CIA. Zároveň varuje, že Zemi do roku 2050 navštíví mimozemšťané.

O tom, že cestování v čase není mýtus, se pokouší svět přesvědčit i mladík, který si nechává říkat Noah a který svou pravou identitu posle svých slov skrývá ze strachu o život. Tvrdí, že se vrátil z budoucnosti, konkrétně z roku 2030, aby řekl všem pravdu, píše server news.com.au. To, že říká pravdu, údajně dokládá i test na detektoru lži. 

Noah například tvrdí, že současný americký prezident Donadl Trump bude do Bílého domu zvolen i podruhé a že prezidentské volby se budou konat 3. lisotpadu 2020. V roce 2030 pak podle něj bude hlavou USA osoba se jménem Ilana Remikee. Lidé podle něj v roce 2028 začnou létat na Mars. A v tomtéž roce se objeví cesty časem. A roboti ve stylu Google Glass převezmou svět.

Rozhovor začíná tím, že se ho někdo zeptá: „Jste skutečným cestovatelem z roku 2030?" Mladík je připojený na detektor lži. A když odpoví „ano“, na monitoru se objeví slovo „pravda“ napsané velkými zelenými písmeny, což znamená, že podle detektoru říká pravdu.

Noah tvrdí, že má „tvrdé důkazy", které podporují jeho předpovědi, ale není si jistý, jestli je může odhalit, kvůli tomu, co vše by mohly způsobit. Říká, že jeho posláním je říci lidem, co svět čeká. Dodává také, že riskoval svůj život, aby cestoval zpět v čase.

Tvrdí také, že je mu 50 let, ale že si vzal lék, který mu pomohl opět vypadat na 25 let.

Témata:  cestovatel časem čas

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:15

Zasedání Rady NATO – Ukrajina proběhne už v pátek, hlavním tématem bude protivzdušná obrana

Zasedání Rady NATO – Ukrajina, o které požádal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, se uskuteční v pátek. Zelenskyj by měl jednat s ministry obrany členských zemí Aliance, oznámil její generální tajemník Jens Stoltenberg.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy