Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Cestování v čase je možné? Žena tvrdí, že navštívila Zemi v roce 3812, předložila neuvěřitelný důkaz

Dopředu to jde, zpátky asi moc ne
Dopředu to jde, zpátky asi moc ne
Foto: Pixabay

Je cestování časem opravdu možné? V posledních měsících se objevilo hned několik lidí, kteří tvrdili, že navštívili budoucnost. To je případ také ženy, která si říká Maria. Ta dokonce ukázala fotku o která tvrdí, že zachycuje planetu Mars v roce 3812.

Marie tvrdí, že cestovala časem do roku 3812 a že dokonce navštívila Mars. Na rudé planetě jsou podle ní roboti a lidé se tam „stěhují". „Takže jsem se objevila na Marsu, vypadal jako poušť s mnoha budovami, okamžitě jsem pořídila fotografii,“ tvrdí na videu sedmatřicetiletá žena.

„Můžete vidět kosmické lodě, ve kterých jsme přiletěli, můžete také vidět budovy. Mars byl velmi zajímavý a zároveň velmi děsivý,“ tvrdí údajná cestovatelka v čase.

Žena zdůraznila, že když byla mladší, objevil se s ní 60letý muž, o kterém mluví jako o „Siru Benjaminu Franklinovi", a ukázal jí „velkou laboratoř", kde prováděl experimenty.

„Řeknu vám příběh o cestovateli, který změnil můj život. Jednou do naší chalupy přišel 60letý muž. Jeho jméno bylo sir Benjamin Franklin. Řekl mi, že když mu bylo asi dvacet, studoval a experimentoval v oblasti netradiční fyziky. Že má velké laboratoře, kde prováděl své experimenty,“ popisuje.

„Sir Benjamin mi navrhl, abych cestovala do budoucnosti. Byl to můj sen. Mluvila jsem o stroji času. Když mi sir Benjamin řekl, že ho má, byla jsem v šoku,“ přiznala Marie. Benjamin jí „navrhl", aby cestovala dopředu časem přihlásila se na misi, aby se dostala na Mars. A aby tam pořídila fotografii jako důkaz.

„Jeho přátelé z 38. století mi vyrobili dokumenty. Měla jsem zvláštní poslání ... musela jsem letět na Mars a přinést odtamtud fotku. Cestovala jsem do roku 3812 a musím říct, že to bylo velmi bolestivé,“ tvrdí žena.

Marie také popisuje, že v budoucnosti má „obloha jinou barvu" a že na obloze se pohybovaly „létající stroje". Dodala, že se setkala s kamarádem Benjamina Seanem, který ji vzal do cestovní kanceláře, která měla na starosti cesty na Mars.

„Všechno bylo ve té době odlišné, obloha měla jinou barvu, byla v ní zelená místa. Objevila jsem se ve 38. století a svou planetu jsem nepoznala. Na obloze se pohybovalo mnoho létajících strojů,“ popisovala život na Zemi tak, jak údajně bude vypadat za stovky let.

Témata:  Země 1 cestovatel časem zajímavosti čas

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 11:46

Ruské regiony ruší kvůli Ukrajině vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství

Nejméně pět ruských regionů se rozhodlo zrušit vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství, kterým si Rusko připomíná sovětské vítězství nad nacistickým Německem dne 9. května. Tato opatření jsou reakcí na hrozbu útoků z Ukrajiny, s níž Rusko vede více než dva roky válečný konflikt, informoval server The Moscow Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy