reklama

V posledních týdnech a měsících se roztrhl pytel s lidmi, kteří tvrdí, že vědí, co čeká naši planetu – protože prý byli v budoucnosti a viděli to na vlastní oči. Noah svůj příběh převyprávěl pro YouTube kanál ApexTV.

Mezi jeho nejzajímavější tvrzení, že vnučka Martina Luthera Kinga Yolanda Renee Kingová se stane do roku 2030 prezidentkou. Tato slova vyvolala mimořádnou pozornost. Možná je to proto, že lidé nesouhlasící s Trumpem doufají, že budoucí prezident bude mnohem inteligentnější, ohleduplnější a slušnější. A nebo proto, že Yolanda pronesla v roce 2018 mimořádný projev v rámci studentské demonstrace March for Our Lives. Její řeč mnozí tehdy označovali za „hodnou prezidenta“.

Ať tak či onak, Noahovo tvrzení posléze zopakoval jiný muž, který také údajně cestoval v čase - Adam Archon. Ten říká, že nejen, že se Kingová stane americkou prezidentkou, ale bude zároveň bude poslední osobou, která bude tento post zastávat.

„Posledním formálním prezidentem Spojených států je Yolanda King. Je to nejlepší prezident, který Spojené státy kdy viděly,“ tvrdí Adam, jehož slova cituje server The Independent. Neupřesnil ale ani to, kdy se Kingová prezidentkou stane, jak dlouho jí bude a proč bude posledním prezidentem. On sám však údajně navštívil rok 2049.

zdroj: YouTube

Oba údajní cestovatelé v čase, Noah i Adam, zveřejnili celou řadu „zaručených“ informací z budoucnosti – například to, že planetu v roce 2028 navštíví mimozemšťané, nebo že se v roce 2029 spojí všechny národy v jeden a že bude existovat jediná globální změna.

Diváci kanálu, který jejich příběhy přinesl, o tom samozřejmě pochybují . A není divu. Podobné předpovědi by mohl učinit téměř kdokoliv. Neobstojí ani argument, že se výpovědí cestovatelů do značné míry shodují. Je více pravděpodobné, že se oba mladíci domluvili předem, nebo že Adam Noaha jen napodobuje, než že by skutečně cestovali časem.