Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nevěsta chtěla mít na svatbě otce. Ten ale zemřel před lety, přesto si ji přání splnilo

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Korzo

Washington - Jenny Lynnová snila o tom, že ji jednou k oltáři povede její otec. Ten ale bohužel zemřel několik let předtím, než Jenny našla toho pravého. Její přání se přesto podařilo splnit.

Ženicha tradičně doprovází k oltáři jeho matka. Nevěstu pak přivádí její otec, který ji symbolicky předává do rukou ženicha. Přesně tak si vysnila svůj velký svatební den i Američanka Jenny Lynnová.

Její rodinu ale zasáhla těžká rána osudu. Tatínek zemřel několik let předtím. Zasáhla ho kulka zločince, který prchal z místa loupežného přepadení. Před svou smrtí se rozhodl darovat své orgány včetně srdce.

Příjemcem srdce se stal Arthur Thomas, kterému nový orgán zachránil život. Rodině dárce zaslal děkovný dopis a i poté zůstal s rodinou v korespondenčním kontaktu, píše Washington Post, kterému Jenny Lynnová svěřila svůj příběh.

Když se Jenny chystala na svou svatbu, bylo její přání jediné - když ji k oltáři nemůže doprovodit přímo její otec, musí to být muž, v jehož těle bije tatínkovo srdce. Arthur okamžitě souhlasil a Jenny k oltáři opravdu doprovodil.

"Pokud můj příběh přesvědčí alespoň jednoho člověka, aby se stal dárcem orgánů, má to smysl," svěřila se Jenny na Facebooku. "Věřím v příběhy, ve kterých 'žili šťastně až do smrti'," dodala žena.

Témata:  svatba ženy zajímavosti

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 13:25

Zelenskyj přiznal další problémy. Armádě chybí rakety i vybavení

Ukrajině chybí dostatečná vzdušná obrana k tomu, aby dokázala zastavit ruský útok na město Černihiv na severu země, který si vyžádal již deset obětí na životech. Uvedl to ve středu ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy