Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pedofil prodává panenky, vypadají jako děti malé děti

Tokio
Tokio
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Tokio - Japonský pedofil se rozhodl vyrábět hračky pro lidi, které vzrušují malé děti. Jeho panenky, které se vzhledem i velikostí opravdu podobají dětem, zvedly mezi lidmi vlnu odporu. Autor se ale brání, že panenky vyrábí, aby dívky ochránil.

"Jsem umělec," tvrdí o sobě Japonec Shin Takagi. Jeho panenky jsou vzhledem k materiálu, který napodobuje lidskou kůži, příjemné na dotek. Velikostí i tvarem připomínají skutečné děti. Panenky prodává po celém světě japonská firma Trottla.

I když petici proti prodeji panenek podepsalo statisíce lidí, autor si stojí za svým. Takagi v rozhovoru pro časopis Atlantic vysvětlil, že jde o jeho snahu zabránit sexuálnímu zneužívání dětí. "Musíme přijmout, že neexistuje žádný způsob, jak změnit něčí fetiše," řekl. "Nemá cenu žít, pokud musíte potlačovat svoje touhy," dodal. Například Austrálie s dovozem panenek do své země nesouhlasí a ničí zabavené panenky hned na hranicích.

Podle autora si zákazníci panenky nekupují jen k sexuálnímu uspokojení, ti osamocení se o ně starají jako o živé děti. Některé panenky se usmívají, zatímco jiné vypadají uplakaně. "Vyrabíme celou řadu výrazů. Snažíme se plnit různé potřeby klienta," dodal. Odborníci jsou toho názoru, že panenky mohou vyburcovat pedofily k ještě větší agresivitě.

Témata:  pedofílie Japonsko

Aktuálně se děje

5. května 2024 12:52

Izrael představil plán na evakuaci lidí z Rafáhu. Názor Američanů se nezměnil

Izrael v tomto týdnu seznámil představitele americké vlády s plánem na evakuaci civilistů z Rafáhu na jihu Pásma Gazy, uvedla agentura AP s odvoláním na své zdroje. Tel Aviv zatím navzdory naléhání partnerů pokračuje v přípravách další ofenzivy. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy