Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Peníze spolkl a vzal nohy na ramena. Policista chtěl utajit, že vzal úplatek

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Lima – Netradičně se snažil své korupční jednání zakrýt policista z Peru. Peníze, které dostal, spolknul. I přesto byl odhalen.

Peruánský policista, kterého jeho kolegové přistihli při přebírání úplatku, bankovku spolkl dřív než mu v tom kdokoli dokázal zabránit. Peníze se mu sice dočasně podařilo ukrýt, příslušníci útvaru pro potírání korupce si ho však natočili na kameru.

Strážník zastavil na severu země motorkáře-taxikáře, který neměl v pořádku doklady, a převzal si od něho bankovku v hodnotě 100 solů (přes 700 Kč). Když zjistil, že byl přistižen, pokusil se utéct.

Video (zde), které zveřejnila peruánská média a které je hojně sdílené také na sociálních sítích, se ho zasahující muži snaží přinutit otevřít ústa, ale marně.Deník Diario Correo dodal, že byl úplatný policista předán prokurátorovi, který rozhodne, zda proti němu bude zahájeno trestní stíhání.

Témata:  Peru policie muži

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 11:32

Biden chce debatovat se svým republikánským oponentem Donaldem Trumpem

Joe Biden v pátek vyjádřil ochotu debatovat se svým pravděpodobným republikánským oponentem Donaldem Trumpem později na podzim. Toto prohlášení bylo dosud nejvyhraněnější Bidenovo stanovisko k této záležitosti. Informace převzala agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy