Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

K svatbě dostali dárek, na který zapomněli. Po devíti letech jej otevřeli a nestačili se divit

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Lansing (USA) - Dávání dárků je vpravdě příjemná věc, stejně tak jako jejich dostávání a otevírání. V některých případech se ale může stát, že na obdrženou pozornost zapomenete, podobně jako manželé Kathy a Brandon Gunnovi, kteří svůj svatební dar rozbalili až po devíti letech.

Brandon a Kathy z amerického Michiganu jsou manželé od září roku 2007. Mezi svatebními dary našli kromě mnoha dalších věcí i zajímavý balíček od Kathyiny pratety Alison, na kterém byla nalepena obálka s textem "Otevřete až po první hádce".

Přestože se manželé od svatby pohádali už mnohokrát, dárek zůstal neotevřený. Jednoduše na něj totiž zapomněli a vzpomněli si na něj až nedávno, když se dohadovali o tom, co koupí svým přátelům k jejich svatbě.

"Snažila jsem se vzpomenout na to, který svatební dar pro mě znamenal nejvíce. Vtipné na tom je, že ten svůj jsem měla odložený ve skříni a dosud jsme ho neotevřeli. Podvědomě jsme ho asi ani nechtěli otevřít, protože by to symbolizovalo naše selhání," napsala Kathy na Facebooku.

Manželé si ale uvědomili, že dárek dostali od pratety a jejího manžela, kteří byli svoji už téměř 50 let, a mohl by se v něm ukrývat klíč ke šťastnému manželství. Proto jej 30. srpna po dlouhých devíti letech konečně otevřeli, zdaleka v něm ale nebylo to, co očekávali.

Dárek neobsahoval žádné rady ani velká moudra, jak napomoci ke šťastnému manželství. V krabici se nacházely pouze dvě sklenice na víno, váza, kosmetické produkty a dvě obálky, jedna pro Kathy, druhá pro Brandona. Kathyina obálka obsahovala peníze, za které měla koupit pizzu nebo krevety, a list, na který Alison napsala, aby si napustili horkou vanu. Brandona zase v listu požádala, aby koupil své ženě květiny a láhev vína.

"Devět let ležel na různých policích a ve skříních, kde se na něj prášilo. I tak nás ale naučil vzájemné toleranci, porozumění, trpělivosti a schopnosti dělat kompromisy. Otevřeli jsme ho jen proto, že jsme si konečně uvědomili, že recept na silný a zdravý manželský svazek se nikdy nenacházel v té krabici, ale v nás samotných. Nevíme, zda právě toho chtěla Alison svým darem docílit, ale doufáme, že ano," napsala na sociální síti Kathy.

Témata:  manželství svatba rodina

Aktuálně se děje

11. června 2024 18:40

Macron nehodlá rezignovat ani v případě dalšího volebního neúspěchu

Francouzský prezident Emmanuel Macron v úterý vyloučil svou rezignaci po případné porážce strany Obroda v parlamentních volbách, které vyhlásil v reakci na výsledky eurovoleb ve své zemi. Vyhlášení nových voleb označil za správné rozhodnutí. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy