Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Matka upustila dítě na eskalátorech, padalo 10 metrů

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: YouTube

Šanghaj - Čínou otřásl tragický případ malého čtyřměsíčního novorozence. Jeho babička s ním navštívila nákupní centrum, na eskalátorech ale uklouzla a dítě jí vypadlo z ruky. Řítilo se dolů hrůzných 10 metrů.

Záběry z bezpečnostní kamery v čínském nákupním centru ukazují babičku, která vstupuje na jezdící schody a v náručí drží svého čtyřměsíčního vnuka. Nese ho pouze na jedné ruce a druhou se snaží držet zábradlí.

V nejméně vhodnou chvíli jí ale podjedou nohy a klopýtá. Snaží se chytit zábradlí, miminko jí ale vyklouzne z rukou a spadne z výšky téměř deset metrů. Babička se snaží dítě zachytit, to se jí ale nepodaří.

Matka dítěte, která drží za ruku holčičku, kráčí za babičkou a okamžitě jí přiběhne na pomoc,. Tragédii už ale nikdo zabránit nedokáže a obě sledují hrůznou tragédii. Poslední záběry ukazují, jak vystrašená utíká dolů po eskalátoru, aby zjistila, co se stalo s jejím synkem.

Po neštěstí, které se odehrálo ve třetím patře obchodního domu Wu Yue v šanghajském okrese Qingpu, byl chlapec převezen do nemocnice. Na následky těžkých poranění ale o několik hodin později zemřel.

Témata:  Čína děti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy