Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž znásilnil a zabil holčičku (4), rozzuřený dav ho zlynčoval

Teenageři
Teenageři
Foto: Pixabay

Reyes (Bolívie) – Rozzuřený dav velmi brutálním způsobem naložil s mužem, který byl podezřelý ze znásilnění a zabití čtyřleté dívenky. Na internetu se objevilo video, na kterém údajného násilníka lidé lynčují v duchu hesla „oko za oko“.

Policie v severní Bolívii tento týden pátrala po pohřešované čtyřleté dívce. Objevila však až její tělo. Následně také zadržela muže, který byl z vraždy a znásilnění holčičky podezřelý. Rozzuření obyvatelé města Reyes však odmítli čekat na hlavní líčení a vzali spravedlnost do vlastních rukou, píše server Daily Mail.

Podle zveřejněného videa rozvášněný dav zaútočil na policejní stanici, přemohl policisty a muže doslova vytáhl z vězení ven na ulici. Skupina násilím lomcovala mřížemi, strážci zákona, kteří byli ve značné menšině, byli úplně odtlačení mimo dění.

Na ulici se na údajného násilníka vrhli další lidé, kteří jej bili a vláčeli městem. Nakonec byl odtažen ke stromu, kde byl oběšen. Policisté tomuto veřejnému lynčování nebyli schopni zabránit.

Video a fotky zde. Není určeno pro citlivé povahy

Mrtvá dívenka nebyla místní, do oblasti přijela na návštěvu a na pohřeb své babičky.

Ivan Zambrana, ředitel oddělení pro boj s trestnou činností, řekl místním médiím, že „mrtvá těla, dívky i zlynčované oběti, byla přesunuta do Palos Blancos nedaleko bolivijského hlavního La Paz". Dodal, že policie případ vyšetřuje.

Kvůli lynčování údajného pachatele zatím nebyl nikdo byl zatčen, policisté v současné době vyslýchají místní obyvatele, při řešení incidentu používání také videa, která se objevila na sociálních sítích.

Témata:  Bolívie znásilnění děti

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy