reklama

Cao Mengyuan z Číny zveřejnila na sociální síti inzerát, ve kterém prodávala své tělo. Snažila se tak získat peníze na léčbu své těžce nemocné matky.

V inzerátu uvedla, že nabízí své tělo "k využít dle libosti" kupujícího poté, co zaplatí v přepočtu 46 tisíc eur. Slíbila, že své slovo dodrží.

Její matka Wu Zhaofang je v současnosti hospitalizována v nemocnici v Gaozhou s rakovinou kůže. Bojuje s infekcí a náklady na léčbu přesahují částku 350 tisíc juanů, ty podle serveru MailOnline ale rodina nemá.

"Přeji si, aby si mě mohl dobrosrdečný člověk koupit, moje matka by poté mohla podstoupit operaci. Po transakci jsem ochotná podřídit se vůli kupujícího. Udělám, o co mě požádá," uvedla mladá dívka v inzerátu.

Uživatelé sociální sítě mají podle médií smíšené pocity. Někteří se domnívají, že by si dívka zasloužila peníze, jiní tvrdí, že ani tato motivace by neměla být důvodem, aby prodávala své tělo.

Přesto se muž, který by nabídku přijal, našel. Není však známo, jestli léčbu dívčiny matky zaplatil nezištně, nebo dívčin inzerát skutečně využil.