Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Kam až sahá ruská moc? Putin zavtipkoval a svět je na nohou

Chce Rusko dobýt svět? Putin zavtipkoval a konspirace jsou na světě
Chce Rusko dobýt svět? Putin zavtipkoval a konspirace jsou na světě
Foto: YouTube

Moskva - Konspiračním teoretikům a odpůrcům Ruské federace stačí málo. Například, aby tamní prezident Vladimir Putin prohlásil, že hranice Ruska jsou nekonečné. A teorie o ovládnutí planety je na světě.

Miroslav Oskirko je novodobou hvězdou internetu. V pouhých devíti letech má neuvěřitelné geografické znalosti o všech zemích světa. Ví, jaká mají hlavní města i hranice.

S chlapcem se sešel i ruský prezident Vladimir Putin a zeptal se ho, kde končí hranice Ruska. Chlapec odpověděl správně, že jejich konec je za Beringovým průlivem. Putin však následně doplnil, že hranice Ruska nikde nekončí. 

Následně si uvědomil svou "chybu" a doplnil, že se jedná pouze o vtip. I to ale stačí některým uživatelům internetu, aby začaly spřádat konspirační teorie o ovládnutí světa Ruskem.

Zatímco video sklidilo souhlasné komentáře a někteří jeho diváci v komentářích či na sociálních sítích až přehnaně chválí Putinův smysl pro humor, jiní se moc nesmějí. Domnívají se, že Putin těmito náznaky odhaluje svůj skutečný plán, tedy získat co největší možné území a obnovit velikost Sovětského svazu, či ještě lépe, dobýt celý svět.

Témata:  Rusko Vladimír Putin

Aktuálně se děje

1. května 2024 10:11

Pozemní operace izraelské armády do Rafahu nevýslovnou katastrofou, varuje OSN

Pozemní operace izraelské armády ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy by byla "nevýslovnou katastrofou," prohlásil šéf Úřadu OSN pro koordinaci humanitárních záležitostí (OCHA) Martin Griffiths. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy