Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lékaři pacientovi vyoperovali z břicha velké nůžky. Neuvěříte, jak dlouho je tam měl

Lékaři
Lékaři
Foto: Pixabay

Hanoj - Jistý Vietnamec skončil po dopravní nehodě v nemocnici. Ačkoli neutrpěl žádná vážná zranění, ultrazvuk přesto odhalil velmi podivnou věc. Muž měl v břiše 15centimetrové nůžky.

Pacient dospěl k závěru, že mu je v břiše nechali chirurgové při operaci po předchozí nehodě v roce 1998. Uvedla to stanice BBC.

Ma Van Nhat (54) si prý po operaci po první autonehodě ničeho divného nevšiml a zažívání mu fungovalo dobře. Až před nedávnem jej začaly trápit bolesti břicha, které nezmírnily běžné léky. Nebýt toho, že se přimotal k další havárii, možná by na záhadnou příčinu bolesti nepřišel.

Ministerstvo zdravotnictví nakázalo vyšetřit, kdo z chirurgů si v první nemocnici nůžky do pacienta "odložil". Viníka se ale patrně odhalit nepodaří, protože nemocnice mají povinnost archivovat záznamy o pacientech jen 15 let.

Témata:  Vietnam operace zajímavosti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy