Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie nechala na svobodě uprchlíka, který se obnažoval před dívkou. Místní jsou v šoku

Německá policie
Německá policie
Foto: Pixabay

Düsseldorf – Policie z německého Düsseldorfu čelí kritice, že nechala na svobodě uprchlíka, který se údajně odhaloval před dítětem. Informuje o tom server Express.

K incidentu mělo dojít v sobotu v lázních, kde sedmadvacetiletý podle zprávy oslovil třináctiletou dívku. Podle policie si stáhl plavky a zeptal se jí: „Chceš vidět víc?“

Následně se dívka rozběhla směrem k jejímu otci a následně byla na místo přivolána policie. Afghánských podezřelý přiznal, že už předtím ve vodě masturboval Dříve ve vodě, uvedla policie.

Strážníci si zapsali informace o muži a nechali jej odejít. Proti tomu se ale ostře ohradili místní obyvatelé i politici z antiimigračních stran, píše Express.

Policie se však brání, že postupovala správně. „Má trvalé bydliště ve městě a neexistuje riziko útěku. Kdyby tu neměl bydliště, nejspíš bychom jej vzali do vazby a pak před soudce,“ vysvětluje svůj postup policie.

Jeden z místních příznivců Alternativy pro Německo (AfD) na sociálních médiích uvedl: „Zavřou tě, když nezaplatíš pokuty za parkování, ale jsou tak politicky korektní, že nechají svobodně odejít zvrhlíka, když jde o uprchlíka.“

Migrant bude čelit obvinění se sexuálního napadení, provozovatel lázní už uvedl, že má do zařízení natrvalo zakázán vstup.

Témata:  Německo uprchlíci policie Německo

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy