Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Rodina byla nespokojena ve svém těle. Hromadne si změnila pohlaví

Žena, ilustrační fotografie
Žena, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Michigan - Matka šesti dětí Erica Houseová nejprve pomohla k proměně svému synovi, z něhož je nyní dcera Corey. Posléze sama nastoupila cestu k tomu stát se mužem Erikem. O kuriózní přeměně rodiny informuje The Daily Mirror.

"Manžel mě ve všem velmi podporuje a náš vztah je nyní ještě silnější, než když jsme spolu deset let žili," svěřila se britskému deníku Erica, která už si říká Eric. Téměř rok bere hormon testosteron a možná již příští měsíc ji čeká chirurgický zákrok, který by měl její proměnu dokončit.

Již dříve měl podobný osud její syn. Když bylo Coreyovi 11 let, díval se s matkou v televizi na rozhovor s hvězdou internetového serveru YouTube Jazz Jenningsovou. Tato nyní šestnáctiletá transgenderová aktivistka se také narodila jako chlapec.

"Mami, jsem jako ona, jsem holka," řekl po zhlédnutí interview Corey. Jeho matka ho podpořila a nechala své dítě, ať se obléká jako dívka. Od 14 let mu pak pomohla s hormonální terapií v podobě estrogenových injekcí. Nyní už se Corey nemůže dočkat, až v 18 letech podstoupí chirurgický zákrok a stane se celou ženou.

"Můj vzkaz všem je: nikdy se nestyďte za to, kým jste," říká Eric či Erica.

Témata:  transsexualové rodina ženy

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 21:04

Češi pracují na zajištění další munice pro Ukrajinu, přiznal Fiala

Česko má nasmlouváno 180 tisíc kusů dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu a pracuje na zajištění dalších 300 tisíc kusů, prozradil premiér Petr Fiala (ODS) britskému deníku Financial Times. Evropa musí podle Fialy posílit také vlastní obranu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy