Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Šok v přímém přenosu: Moderátorka se v živém vysílání dozvěděla, že její manžel zemřel + VIDEO

Indie, ilustrační foto
Indie, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Dillí – Moderátorka indické televizní stanice IBC24 Supreet Kaurová (28) prožila naprosto neuvěřitelné vysílání. Při vysílání ranních zpráv se objevila informace o smrtelné dopravní nehodě. To by nebylo nic neobvyklého – kdyby jednou z obětí tragédie nebyl manžel Kaurové.

Když Indka četla zprávu, zjistila, že mezi mrtvými je také její manžel Harsad Kawade. Projevila ale naprostou profesionalitu a nedala na sobě ale nic znát.

Kaurové četla detaily o nehodě, když si uvědomila si, že při ní zemřel i její muž. Ten se měl nacházet ve stejné oblasti a ve stejném autě, které ukázal reportér na místě tragédie.

„Na okamžik se jí chvěl hlas, ale vzpamatovala se a pokračovala ve čtení zpráv, dokud vysílání o 10 minut později neskončilo,“ cituje server NBC News Ravikant Mittal, editora stanice IBC24.

Jakmile vysílání skončilo, Kaurová podle něj vyběhla ze studia a zhroutila se v slzách. Předtím ještě zavolala reportérovi, aby zjistila detaily o nehodě a následně informovala také svou rodinu. Kaurová a Kawade byli manželé asi jen rok.

Moderátorka pracuje pro IBC24 od jejího založení – tedy 9 let, za tu dobu získala celou řadu fanoušků. Ti jí prostřednictvím sociálních sítí vyjadřují obdiv za to, jak vše v živém vysílaní zvládla. Zároveň jí vyjadřují soustrast.

Témata:  Indie novináři nehody aut

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy