Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na banánu našel bílou věc, po otevření vyskočil pavouk +VIDEO

Pavouk, ilustrační foto
Pavouk, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Londýn - Podivné vajíčko našel muž nalepené na banánu, který si přinesl z obchodu. Zvědavost mu nedala a bělavý kokon rozříznul. To ale neměl dělat, co našel uvnitř, ho vyděsilo k smrti.

Video, ze kterého běhá mráz po zádech, se podařilo natočit mladému páru z Británie, který si v obchodě koupil banány. Na jednom z nich našli velký bílý kokon, který se rozhodli rozříznout.

Jenže zatímco žena byla po celou dobu klidná, muže odhalení toho, co se ve vajíčku skrývá, pořádně vyděsilo. V bílém pouzdře byla stočena osminohá nestvůra, píše web Mirror.

Zdroj: YouTube

Když se začal pavouk protahovat, muž hystericky zaječel. Zvíře totiž nebylo žádný drobeček. Mládě se naštěstí rozhodlo nevyrazit hned na výzvědy, místo toho zůstalo napůl zaklíněné v hnízdečku.

"Se ženou jsme se rozhodli, že budeme jíst zdravěji. Když jsme si ale v místním supermarketu koupili dva trsy banánů, netušili jsme, že tím riskujeme životy," popsal zděšený muž.

Témata:  pavouci Velká Británie zajímavosti

Aktuálně se děje

21. dubna 2024 20:08

Policie v Plzni evakuovala dům kvůli nálezu munice. Zajistí ji pyrotechnik

Policie zasahuje v neděli večer u nálezu nebezpečné munice v Plzni. Do domu byl přivolán pyrotechnik, proběhla evakuace. Kromě strážců zákona pomáhají u zásahu také hasiči. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy