Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Slavná snídaně u Tiffanyho je k dostání v New Yorku, levná však není

Restaurace
Restaurace
Foto: Pixmac

New York - Proslulé luxusní klenotnictví otevírá ve své hlavní pobočce na newyorské Páté Avenue svou první restauraci. Jak informuje CNN, hosté si budou moci objednat přímo "snídani u Tiffanyho".

Podnik nazvaný The Blue Box Café se nachází v nově rekonstruovaném čtvrtém patře klenotnictví, které se pro veřejnost otevřelo ve středu.

Hosté si mohou objednat "snídani u Tiffanyho", nazvanou podle stejnojmenné novely Trumana Capoteho, podle níž vznikl slavný film s Audrey Hepburnovou.

Za 29 dolarů (638 korun) dostanou zákazníci čaj nebo kávu, croissant s nutellou, medové máslo, marmeládu, sezónní ovoce, uzeného lososa, pečivo, míchaná vejce, vafli nebo veganský avokádový toast. Oběd za 39 dolarů (857 korun) zahrnuje předkrm a hlavní jídlo.

Témata:  New York restaurace jídlo

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy