Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kráva se vzepřela roli v betlému, za poslední den utekla hned dvakrát

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Filadelfie - Sedmiletá kráva Stormy ve čtvrtek dvakrát utekla z ohrady jesliček před kostelem ve Filadelfii na východě USA. Útěkářku musela nahradit mladší kolegyně.

Poprvé Stormy utekla ve čtvrtek brzy ráno ještě před svítáním. Policie okolo druhé hodiny ranní dostala hlášení, že kráva pobíhá okolo dálnice I-95.

Odchycení příslušnice herefordského skotu, ač si vyžádalo uzavření několika dálničních pruhů, bylo snadné, neboť jeden ze zasahujících policistů má ranč s dobytkem. Stormy odvedl na parkoviště, odkud byla převezena zpět ke kostelu.

Ani ne po pěti hodinách ale filadelfská policie vydala na twitteru varování, že kráva je opět na útěku a že tentokrát si vykračuje po jednom z městských bulvárů nedaleko kostela. "Kráva na útěku. Opět. Ne, nemůžeme uvěřit, že o tom zase tweetujeme," napsala policie.

Odchyt byl opět komplikovaný, jen se odehrál ve čtvrtém podlaží parkovacího domu, který se Stormy rozhodla prozkoumat. Do jesliček se ale nevrátila, místo toho byla převezena zpět na domovskou farmu, odkud pak do Filadelfie odjela jiná kráva, která Stormy v biblickém výjevu nahradila.

Témata:  Vánoce krávy USA

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy