Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Fotbaloví fanoušci v Brazílii snědli hráčům všechnu pizzu

Brazilská vlajka
Brazilská vlajka
Foto: Pixabay

Sao Paulo - Fanoušci brazilského fotbalového klubu Portuguesa si originálním způsobem zchladili na hráčích žáhu po domácí porážce 0:3 s týmem Oeste.

Naštvaní příznivci klubu ze Sao Paula "odchytili" poslíčka a snědli všech deset pizz, které si fotbalisté po zápase objednali do šatny.

"Myslím, že ten poslíček si spletl vchody a místo směrem ke kabinám vjel před fanoušky, kteří právě opouštěli stadion," řekl agentuře Reuters Lucas Ventura, jeden z příznivců Portuguesy a zakladatel fanouškovského fóra.

"Když fanoušci zjistili, že pizzy jsou pro hráče, složili se a zaplatili za ně poslíčkovi. Čtyři pizzy dali uklízečům a lidem u turniketů a zbylých šest si nechali. Fanoušci byli hodně naštvaní, ale když pizzy snědli, trochu se jim nálada zlepšila," uvedl Ventura.

Témata:  Brazílie fotbal

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 20:38

Ukrajinská armáda posílí. Zelenskyj podepsal mobilizaci

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj podepsal v úterý zákon o mobilizaci zaměřený na zvýšení počtu vojáků ukrajinské armády, informovala agentura AFP. Hlavní ustanovení zákona vstoupí v platnost měsíc po datu podpisu, tedy 16. května.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy