reklama

Psycholog z dobových dokumentů zjistil, že Hitler vykonával sexuální akty během promítání filmů v kině. To potvrdila například herečka Marianne Hoppeová, se kterou se rád díval na filmy.

Ta tvrdí, že jednou sledovala spolu s Hitlerem film "Rebel" o rakouském povstání proti Napoleonovi. Během scény, kdy Rakušané vrhali balvany na francouzská vojska, prý viděla, jak scéna Hitlera vzrušila a sténal.

"Nevím, jestli to byl blázen, ale měl nějaký druh orgasmu. Chtěla jsem odejít během promítání. Ten muž mě děsil," popsala Hoppeová.

Pilgrim tvrdí, že u Hitlera existovalo spojení mezi sexualitou a násilím. To se vyvinulo do stádia, kdy právě kvůli své touze nutil nacisty zabíjet. Této teorii nahrává i fakt, že se ženami nacistický vůdce prakticky neměl žádné intimní styky. Nevzrušovaly ho.

Majitel domu na Berghof podle psychologa pravidelně prohlížel ložní prádlo a po válce prozradil, že nikdy nenašel žádný důkaz toho, že by se Adolf Hitler a Eva Braunová spolu milovali.

Hitler sám o sobě ostatně jednou napsal, že překonal nutkání fyzicky vlastnit ženu a věřil, že jeho pravou nevěstou je německý národ. Dříve takový ale nebyl.

Podle psychologa došlo ke změně Hitlerovy osobnosti během první světové války. Poté, co byl zasažen během bojů plynem, v sobě probudil potenciál sériového vraha.