dálnice D10

Dálnice, ilustrační foto

Náledí ráno ztížilo dopravu a zavřelo úseky dvou dálnic, na D10 zemřela žena

Domov

Náledí nebo mlha dnes ráno v některých regionech Česka zkomplikovaly dopravu. Policie zaznamenala na zledovatělých silnicích řadu nehod, kvůli kterým ráno uzavřela i dálnice D10 na Mladoboleslavsku a D3 ve směru z Tábora do Prahu. Hromadná nehoda uzavřela také silnici u Cvikova na Českolipsku. Při ranních nehodách se několik lidí zranilo a jeden člověk zemřel. Obětí byla žena, která šla zřejmě k nehodě pomoci.

Kolona na dálnici

Dálnice D10 bude uzavřená. Víme kdy

Domov

Jedna z nejvytíženějších dopravních tepen do a z Prahy dálnice D10 bude o tomto víkendu uzavřena. Informovalo o tom Ředitelství silnic a dálnic ČR.

Dálnice, ilustrační foto

Domov

Dálnice D10 je kvůli nehodě kamionu uzavřena

Provoz dálnice D10 u obce Zápy v okrese Praha-východ dnes zkomplikovala havárie kamionu. Zatím z neznámých příčin se vůz převrátil a kvůli překládce jeho nákladu policie kolem 9:00 silnici uzavřela ve směru na Turnov od 9,5. kilometru.

Pronásledované auto skončilo na horní části tunelu Panenská na D8, tři zranění

Pronásledované auto do středy uzavřelo tunel na D8. Nehody hlásí i a D10D

Domov

Jeden ze dvou tubusů tunelu Panenská na dálnici D8 u Petrovic na Ústecku bude zřejmě uzavřen až do středy. Důvodem bude nutná kontrola všech technologických zařízení, uvedla policie na twitteru. Na horní části tunelu skončilo dnes ráno vozidlo BMW, jehož řidič se snažil ujet před policisty při přeshraničním pronásledování. Při nehodě tři lidé utrpěli zranění. Neprůjezdný je tubus ve směru z Německa.

Ilustrační foto

Na dálnici vjelo další auto do protisměru. Způsobilo vážnou nehodu

Domov

Dálnice D10 byla dnes ráno na dvou místech na Mladoboleslavsku uzavřená. Na 46. kilometru ve směru na Prahu havarovalo sedm vozidel, jeden člověk se zranil. Provoz byl obnoven jedním jízdním pruhem zhruba po 30 minutách po 8:00. V úseku kolem 38. kilometru ve směru na Turnov policie dálnici uzavřela kvůli autu v protisměru, které způsobilo dvě lehčí nehody. Zde byl provoz byl omezen asi 30 minut, řekli ČTK mluvčí středočeské policie Zdeněk Chalupa a hasičů Jaroslav Gabriel.

Ilustrační foto

Domov

Varování pro řidiče: D10 u Brandýsa byla uzavřena kvůli bourání poloviny mostu

Brandýs nad Labem - Dálnice D10 mezi Brandýsem nad Labem a Starou Boleslaví je od dnešních 19:00 hod. uzavřena, v noci se bude bourat jedna část mostu. O dalším víkendu má být zdemolována druhá polovina. Objízdné trasy povedou přes okolní exity. Řidiči z dálnice sjedou na 10. kilometru na Brandýs nad Labem a vrátí se zpět na 14. kilometru ve Staré Boleslavi.

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy