Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Válka už začala. Ha*zlové vražední. Dienstbiere! Exposlanec to rozjel ve velkém

Otto Chaloupka
Otto Chaloupka
Foto: Česká televize

Praha - Německo zažívá krušné časy. Po páteční střelbě v Mnichově se v neděli potýkalo s útočníkem s mačetou a v noci došlo k sebevražednému útoku na festivalu. I v Česku se ale zabíjelo, konkrétně v obchodním centru Nový Smíchov. Na vše se podíval exposlanec Věcí Veřejných Otto Chaloupka.

"Další masakr v Německu (Mnichov); "policie nevyloučila, že může jít o teroristický útok"! Do prdele, jaká je asi pravděpodobnost, že ti hajzlové při vraždění neřvali "allahu akbar"?!!!" naštval se Chaloupka na sociální síti.

"Co na to Merkel? Kde je nějaké vyjádření Dienstbiera? Jak dlouho ještě? Kolik nevinných mrtvých je zapotřebí, abychom se začali efektivně bránit? Válka už dávno začala a naši představitelé (a představitelé EU) pořád popírají skutečnost!!!!!" dodal k pátečnímu útoku v Mnichově, při kterém střelec zabil devět lidí a následně sám sebe.

Chaloupka také okomentoval vraždu v OC Nový Smíchov, kde žena čerstvě propuštěna z psychiatrické léčebny zabila jinou ženu. "Ten, kdo schválil její propuštění z léčebny, by měl být souzen a odsouzen za napomáhání k vraždě. Před dvěma lety se stal velmi podobný případ ve Žďáru nad Sázavou. Nezodpovědnost odpovědných lékařů v těchto dvou případech připravil dvě rodiny o své milované. Tuto ztrátu jim nikdo nemůže nahradit. A viníci - spoluviníci dvou vražd zůstávají na svobodě. Vítejte v České republice," uvedl Chaloupka.

Následně se vrátil k útočníkovi v Mnichově, který byl synem iráckého taxikáře. "Ja si myslím, že dnes už musí být každému jasné, že je úplně jedno, kde se narodil, jak dlouho žije v té či které zemi, jak klidný a nekonfliktní se jevil sousedům a spolupracovníkům. Muslim se musí řídit koránem a neexistuje nic, co by mu mohlo zabránit ve splnení úkolu, když dostane rozkaz," dodal.

 

Témata:  Otto Chaloupka střelba v Mnichově

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy