Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zemřela česká zpěvačka Victoria Vera Blyth alias Victoria Velvet. V Turecku ji zastřelil manžel

Victoria Vera Blyth
Victoria Vera Blyth
Foto: ČTK/Profimedia

V turecké Ankaře zemřela česká zpěvačka Victoria, známá také jako Victoria Vera Blyth. Bylo jí 40 let. Z její vraždy je podezřelý manžel David Thomas Blyth, který poté spáchal sebevraždu. Upozornil na to server Seznam Zprávy.

Podle listu Hürriyet se vražda odehrála v úterý 11. června během hádky mezi manžely z neznámého důvodu. David Thomas Blyth po krátké a vyhrocené hádce ženu zastřelil a následně obrátil zbraň proti sobě. V době incidentu byly v domě tři děti.

Jedno z dětí Hürriyetu sdělilo, že hádka začala kvůli Victoriiným SMS zprávám a rychle se vyhrotila. Těla manželů zůstávají v Ankaře, kde byla nařízena pitva.

Tři děti, z nichž nejstaršímu je 14 let, jsou nyní v péči zpěvaččiných příbuzných. Vyšetřování pokračuje, ale list neposkytl žádné vyjádření od policie.

David Thomas Blyth byl skotský podnikatel, který vlastnil mezinárodní ropnou společnost. S Victorií se vzali v roce 2014 a měli tři děti, nejmladší se narodilo v roce 2020.

Blyth začal v roce 2019 pracovat v Ankaře. Victoria tehdy žila v Praze a navštěvovala manžela v Turecku s dětmi. Před narozením třetího dítěte se za ním přestěhovala.

Victoria se narodila v roce 1983 v Kapském Městě v Jihoafrické republice. Její otec byl Čech a matka Namibijka. Rodina se přestěhovala do Česka v roce 1998. 

Témata:  Victoria Vera Blyth

Aktuálně se děje

18. června 2024 17:36

Justin Timberlake byl v New Yorku zatčen

Americký zpěvák Justin Timberlake byl zatčen a obviněn z řízení pod vlivem omamných látek na Long Islandu v New Yorku. O incidentu informoval magazín People.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy