Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Žena vystoupila z auta, v mžiku ji rozsápal dospělý tygr

Na ženu v čínské rezervaci zaútočil tygr
Na ženu v čínské rezervaci zaútočil tygr
Foto: Reprofoto YouTube

Peking - Obrovskou tragédií skončil v Číně rodinný výlet do tygří rezervace. Žena totiž naprosto nepochopitelně náhle vystoupila z auta, aby si přesedla. Zpět do auta už se ale nedostala. Jak ukazují záběry z bezpečnostních kamer, jakmile žena v rezervaci sibiřských tygrů Badaling obešla auto, přiřítila se k ní jedna z šelem a odtáhla ji pryč.

Děsivé záběry, z nichž tuhne krev v žilách, přitom neukazují to nejhorší. Na videu je pouze vidět, jak z auta po pár vteřinách vybíhá další žena, podle médií matka ženy odvlečené tygrem.

Co už ovšem záběry neukazují, je, že i na starší ženu zaútočil tygr. Zatímco dceru se nakonec podařilo zachránit, ostraha parku už nedokázala pomoci její matce, která za pokus o záchranu zaplatila tu nejvyšší cenu.

Podle čínských médií byli v autě tři dospělí a jedno dítě. Nejvíc zarážející je ovšem to, proč vlastně žena lezla z auta, když byly všude kolem divoké šelmy. 

Vše nasvědčuje tomu, že se hodlala prohodit s řidičem, který byl nejspíš unavený. Tygří rezervace je momentálně zavřená a celý incident se vyšetřuje.

Témata:  tygři Čína zajímavosti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy