Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muslimové brutálně napadli mladý pár za to, že jedl maso

Muslimové
Muslimové
Foto: Pixabay

Paříž – Kvůli vepřové šunce na pizze napadli dva muslimové mladý pár ve Francii. Tvrdili, že za pojídání vepřového masa přijdou do pekla. Muže i ženu potom napadli a zranili.

Pachateli brutálního útoku jsou podle serveru Breitbart Youness Boussaid a Fatah Bouzid, oba 27. Oběti právě vycházeli z nočního klubu v Cambrésis ve Francii a objednali si pizzu u nedalekého prodejce potravin. Pár byl poté osloven dvěma muslimy, kteří jim nabídli kokain.

V tu chvíli si ale Boussaid a Bouzid všimli, že na pizze, kterou mladý pár jedl, je šunka. Muslimové na muže a ženu zakřičeli, že přijdou do pekla kvůli tomu, že to jedí. Poukázali na to, že islám zakazuje konzumaci masa z prasat.

Pak začali obtěžovat ženu, kterou jeden z útočníků hladil po blond vlasech a pak jí strčil prsty do nosu. To způsobilo, že spadla a ztratila vědomí. Její společník se ji pokusil chránit, Arabové ho však začali bít. Potyčku ukončil až bezpečnostní pracovník z nedalekého baru, který se páru vydal na pomoc.

Boussaid a Bouzid z místa uprchli v pronajatém německém sedanu, jehož poznávací značka hrála při vyšetřování zásadní roli. Právě díky ní policisté útočníky vypátrali.

Oba muži byli identifikováni pekařem pizzy, oběťmi a dalšími svědky, oba zadržení přesto všechno u soudu popřeli. Oba byli odsouzeni na jeden rok a šest měsíců ve vězení a navíc má každý z nich zaplatit pokutu ve výši 1500 eur jako náhradu škody.

Témata:  muslimové útok Francie

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 9:47

Rusko podle Německa vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy