Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ředitel školy a učitelé hromadně znásilnili dívku (12)

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Kako (Indie) – Obzvláště brutální případ vyšetřuje indická policie. Čtyři muži údajně hromadně znásilnili dvanáctiletou dívku. Muži jsou teď na útěku, dívka je v kritickém stavu v nemocnici. Informuje o tom server The Independent s odvoláním na italská média.

Dívku podle vyšetřovatelů znásilnil ředitel školy a tři členové jeho personálu ve městě Kako ve státě Bihár. Dívku objevila na střeše školy její matka, učitelka tělesné výchovy.

Policii poté žena vypověděla, že jí dcera řekla, že byla hromadně znásilněna. Dokázala také popsat útočníky. „Je to moje jediné dítě. Ona není duševně zdravá," uvedla dívčina matka v rozhovoru pro The Indian Express. „Jelikož neexistuje nikdo, kdo by o ni doma postaral, chodila se mnou do školy.“

Kusum Bharati, mluvčí tamní policie, řekl, že policie už kvůli znásilnění pátrá po řediteli školy a třech dalších učitelích. Všichni podezřelí jsou údajně na útěku.

Dívka byla přijata do nemocnice Patna Medical College se závažným krvácením a je v kritickém stavu, píše Hindustan Times.

Témata:  Indie znásilnění

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 14:41

Ruský obr Gazprom zažaloval ČEZ a další evropské společnosti

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy