Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena uřízla svému milenci přirození. Pak s ním běhala po ulici

Indie, ilustrační foto
Indie, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Dilli – Žena, kterou opustil její přítel, se svému milenci pomstila vskutku krutě. Když jí muž oznámil, že si bude brát jinou ženu, vzala rezavé zahradnické náčiní a uřízla mu jeho přirození. Informuje o tom server Express.

Dvacetiletá Indka nalákala svého bývalého přítele do svého domova, tvrdila mu, že s ním chce mít styk. V hlavě ale mezitím osnovala hrůzný plán. Když jí její přítel oznámil, že mu rodiče domluvili sňatek, rozhodla se pro radikální opatření.

Na třiadvacetiletého mladíka vytáhla rezavý srp a uřízla mu penis. Poté s ním běhala po ulici. Muži se podařilo dostat domů, kde jej našli jeho rodiče, když se svíjel v bolestech. Ti ho nakonec odvezli do nemocnice.

Neuvěřitelné je, že se mladík nejprve pokoušel svou bývalou přítelkyni ochránit a policii tvrdil, že si své přirození uřízl sám. Strážníci mu však neuvěřili a zahájili vyšetřování celého incidentu. Ženu nakonec vypátrali a obvinili ji z pokusu o vraždu.

Při prohlídce jejího domu policie objevila jak srp od krve, tak i kousek těla jejího přítele. Podle lékařů je velmi nepravděpodobné, že by bylo možné penis přišít zpátky.

Obvinění mladé ženy potvrdil i místní policejní šéf Anil Upadhya. „Navzájem se milovali, ale rodiče chlapce domluvili sňatek s dívkou, s jejímiž rodiči patřili do stejné kasty,“ vysvětlil. Jejich vztah trval čtyři roky.

Jakkoliv je útok šokující, nejde zdaleka o první podobný případ. Loni v únoru Indka usekla penis nevlastnímu bratrovi a přinesla ho na policejní stanici jako důkaz toho, že se ji opakovaně pokusil se znásilnit. Žena byla také obviněna z pokusu o vraždu, nakonec ale byla sama nalezena mrtvá – údajně spáchala sebevraždu.

Témata:  Indie policie Indie

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:40

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy