Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kalifornský zázrak? Socha Panny Marie roní slzy +VIDEO

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: EuroZpravy.CZ | Fotokoláž

Sacramento - Scéna jak z románu Kena Folletta se odehrála v Kalifornii, soška Panny Marie, která byla v domácnosti přes deset let, se rozplakala v době, kdy byl zavražděn bratranec majitelky.

Majitelka sochy Maria Carderas popisuje záhadný pláč jako zázrak a říká, že se slzami se podělí s kýmkoliv, kdo ji přijde navštívit. Jak informoval server mirror.co.uk, neví proč se to děje, ale domnívá se, že by to mohlo souviset s vraždou jejího bratrance.

Socha byla dárek na Den matek před deseti lety, nikdy se nic zvláštního neobjevilo, až před 18 měsíci, kdy byl zavražděn její bratranec Jessie Lopez, začaly stékat z pravého oka slzy po tváři plastiky.

Domovník, který v domě bydlí řekl Action News, že se na sochu přišli podívat kněží ze všech koutů Kalifornie a všichni prohlásili, že se jedná o zázrak. Přesné místo, kde se socha nachází ale nechtějí prozradit, aby se jí něco nestalo.

Témata:  křesťanství tajemství záhady zajímavosti

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 17:26

Piráti rázně odmítli návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné

Piráti jednoznačně odmítají návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné. Podle nich je tento záměr kontroverzní, neboť postihuje lidi bez potomků, aniž by vedl k vyšší porodnosti.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy