Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena se za 40 minut pokusila vyloupit čtyři banky, už ji hledá policie

Policie USA
Policie USA
Foto: Pixabay

New York - Žena se v úterý před polednem místního času vydala na lup do bank na Manhattanu, za 40 minut zvládla "oběhnout" hned čtyři finanční instituce. Newyorská policie po lupičce vyhlásila pátrání.

Žena nejprve vstoupila do pobočky Bank of America. Pokladníkovi za přepážkou podala lístek s výzvou, aby jí vydal peníze. Žádnou hotovost ale nedostala.

O tři minuty později to zkusila v bance Capital One, kde byla sice spatřena s lístkem, ale pokladníkovi ho nakonec nedala. Další finanční institucí na řadě se stala Apple Bank, kde lupička vzkaz předala, ale peněz se nedočkala.

Uspěla až ve čtvrtém ústavu, odkud si odnesla 3000 dolarů (přes 66.000 Kč), uvedla policie. Dodala, že lupička nebyla ozbrojená.

Témata:  New York loupež zajímavosti krimi policie USA

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 12:54

Babiš sepsul migrační pakt EU. Fialu a Rakušana obvinil ze zrady na Česku

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy