Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Byli lidé v Las Vegas varováni předem? Všichni zemřete, křičela žena ještě před útokem

Las Vegas
Las Vegas
Foto: Pixabay

Las Vegas – Návštěvníci koncertu v Las Vegas, který se po střelbě Stephena Paddocka změnil v krvavá jatka, byli před útokem varováni předem. Necelou hodinu před osudným incidentem mezi lidmi běhala záhadná žena, která se chovala značně „bláznivě“ a křičela „všichni tu sakra umřete“. Informuje o tom server The Independent.

Neznámá žena z davu údajně před útokem ve Vegas varovala asi 45 minut předtím, než se festival Route 91 Harvest stal místem nejhorší hromadné střelby v historii USA. Ona j její přítel byli podle médií po tomto „výlevu“ vyvedeni pryč kvůli bezpečnosti.

Svědka Brianna Hendricksová vypověděla, že žena se před svým výbuchem chovala podivně. Hendricksová, která ve Vegas slavila své 21. narozeniny, uvedla: „Na koncertě za námi přišla paní, která si začala hrát s vlasy lidí, chovala se bláznivě a říkala nám, že my všichni už brzy zemřeme. Řekla, že jsou všude kolem nás a že my zemřeme."

Hendricksová také uvedla, že žena tvrdila, že její přítel nemůže dýchat a drala se skrze dav do přední řady. „Zdálo se, že nám to říká, buď aby nás varovala, nebo proto, že byla součástí toho všeho, a tak věděla, že zemřeme. Bylo to tak děsivé,“ uvádí svědkyně.

„Měla pocit, že ví, co se má stát,“ říká Hendricksová, která se vrátila do hotelu Mandalay asi 15 minut před střelbou a byla svědkem následného masakru z jejího hotelového pokoje. „Cítím se velice nepříjemně," řekla Hendricksová po útoku. 

Onu ženu popsala jako „Hispánku s hnědými vlasy" a řekla, že přítel byl také Hispánec. „Myslela jsem, že varování ženy má souvislost se střelbou,“ přiznává svědkyně.

Témata:  střelba na koncertě v Las Vegas USA Las Vegas

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 15:10

Londýnem se proháněli splašené vojenské koně

Centrem Londýna se ve středu prohánělo několik splašených koní, uprchli britské vojenské jednotce Household Cavalry. Zranění při tom utrpělo pět lidí, čtyři odvezli do nemocnice.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy