Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Indka usekla svému manželovi penis, pokusil se ji znásilnit před zraky jejich dětí

Zbraně
Zbraně
Foto: Pixabay

Dillí – Indka usekla svému manželovi penis poté, co se vrátil opilý z hospody a pokusil se ji znásilnit přímo před očima jejich dětí. Muž musel být hospitalizován, jeho žena čelí obvinění z pokusu o vraždu.

Žena, která svému opilému manželovi usekla penis, když se ji pokoušel znásilnit před dětmi, čelí obvinění z pokusu o vraždu, píše Daily Mail. Rozzuřená žena, jejíž jméno média neuvádí, policii řekla, že její manžel identifikovaný jako R. Ravinder přišel domů po pijatice a začal ji obtěžovat.

Popadla prý kuchyňský nůž a uřízla mu jeho chloubu. K incidentu došlo v indickém městě Sirisedu. Čtyřicetiletý Ravinder se údajně zotavuje v nemocnici, místní média však neuvádějí, zda mu lékaři byli schopni jeho penis opět přišít.

Šéf místní policie řekl indickým médiím: „Incident se stal, když Ravinder obtěžoval ženu poté, co se opil. Sousedé nám řekli, že se pár často hádal, když se Ravinder vrátil domů opilý. Žena nemohla nést obtěžování, vzala nůž a usekla mu penis.“

Žena trvá na tom, že jednala v sebeobraně. Místním médiím řekla, že ji její manžel sexuálně obtěžoval pokaždé, když se opil. Když se ji ale snažil znásilnit v přítomnosti jejich dětí, řekla, že byla nucena použít extrémní opatření, aby ho zastavila.

Témata:  Indie znásilnění zbraně

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy