reklama

Za zavražděním prezidenta Kennedyho podle něj stála chicagská mafie. „Joe Kennedy (prezidentův otec) se sešel se Samem Giancanou (hlava chicagské mafie). Bylo to proto, aby mu sehnal voliče. Víte, Joe byl vážně špatný člověk.“ nechal se slyšet Jones. Naznačil, že právě Giancana nechal Kennedyho nakonec zabít. O záležitosti prý ale hudebník nemůže mluvit veřejně. O napojení Kennedyho na mafii a o jejím následném podílu na prezidentově vraždě mluví i řada historiků, ze strany Quincyho Jonese se tak nejedná o žádnou divokou spekulaci.

„Jednou jsem měl rande s Ivankou Trumpovou (dcera současného prezidenta USA). V roce 2006.“ šokoval během rozhovoru Jones. Trumpové tehdy bylo 24 a Jonesovi 72. „Tommy Hilfiger (módní návrhář) za mnou přišel, že se chce Ivanka setkat. Řekl jsem mu proč ne, vždyť je pěkná. Má nejkrásnější pár nohou, co jsem v životě viděl. Ale špatného otce.“ řekl Jones. „Trump je šílenec. Megaloman a narcis. Nemůžu ho vystát.“ doplnil na adresu prezidenta.

Jones v interview nešetřil ani své současné a bývalé kolegy z hudební branže. „Michael Jackson byl hrozný chamtivec. Ukradl neskutečné množství písniček.“ uvedl na adresu někdejšího popového krále. „Jackson tvrdil, že jeho plastické operace byly kvůli nějaké nemoci. Blbost. Jeho otec ho zneužíval a říkal mu že je ošklivý. Tak co se divíte?“ říká Jones. Legendární Beatles podle něj zase byli „nejhorší muzikanti na světě.“. Paul McCartney byl podle něj nejhorší baskytarista vůbec. „A Ringo? Ani nemluvím.“ dodává Jones na adresu bubeníka slavných liverpoolských Brouků.