Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kvůli krabici mléka odvedli studenta ze školy v poutech

Pachatel zadržen, ilustrační fotografie
Pachatel zadržen, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Dumfries - Matka studenta byla pěkně naštvaná a frustrovaná poté, co její syn byl v poutech odveden, suspendován ze školy a obviněn z krádeže. To vše, protože si vzal krabici mléka v hodnotě 15 korun, kterou měl mít zdarma.

Jak se později ukázalo, Ryan byl v programu, ve kterém má jídlo na oběd ve škole zdarma. Nejprve Ryana obvinil policejní důstojník, to se mu ale nelíbilo, Ryan začal říkat, že nic neukradl a ať se od něj policista drží dále, že není jeho táta.

Policista to vyhodnotil tak, že mladíka spoutal a odtáhl silou do ředitelny. Tam ho začali prohledávat, protože měli podezření, že byl pod vlivem drog. Nic nenašli a Ryan už se jen usmíval a u výslechu nic neřekl.

Ředitel s policistou jej proto obvinili z krádeže a nařídili mu, aby se dostavil k soudu pro mladistvé. Policie řekla, že byl obviněn, protože se mléko snažil skrývat, což ale jeho matka odmítla.

Mluvčí školy řekl, že Ryana suspendovali za krádež, neochotu spolupracovat a za používání telefonu ve škole, informoval server fox8.com.

Témata:  mléko policie USA školství

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy