Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zabiju vaše děti a vnoučata. Další poslankyně dostala výhružný vzkaz

Velká Británie
Velká Británie
Foto: Pixabay

Londýn – Velká Británie a svět se stále vzpamatovávají z brutální vraždy britské poslankyně Jo Coxové. Jak nyní upozorňuje britský server The Independent, další poslankyně bojující za setrvání v EU dostala výhrůžnou zprávu.

Labouristická poslankyně Yvette Cooperová dostala výhrůžnou zprávu na sociální síti Twitter. V ní jí uživatel sociální sítě vyhrožuje, že pokud nepřestane posílat zprávy související s kampaní za setrvání země v EU, zabije její děti a vnoučata.

Got this today for speaking out for Remain..... This has to stop. pic.twitter.com/HPV8asrZ3w

— Yvette Cooper (@YvetteCooperMP) 21. června 2016

 

Cooperová uvedla, že celý případ nahlásila na policii i sociální síti Twitter, která následně zablokovala účet, ze kterého zpráva přišla.

Server podotýká, že jak Coxová, tak Cooperová aktivně podporovaly přijetí dětských uprchlíků do Velké Británie. Coxová také stejně jako Cooperová podporovala kampaň za setrvání Británie v EU. Brendan Cox, manžel zavražděné poslankyně, přitom uvedl, že jeho žena byla zabita právě kvůli svým „velmi silným politickým názorům".

Témata:  Brexit Jo Coxová Velká Británie

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy