Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ruská policistka dostala výpověď kvůli erotickému tanci. Obratem našla nevídanou práci

Ruská milice
Ruská milice
Foto: Reprofoto

Moskva - Moskevská policistka se proslavila svérázným protestem proti nespravedlivému systému odměňování v podobě erotického tance na internetu. Podle očekávání sice vzápětí přišla o práci, ale už si našla novou.

Bývalá inspektorka podepsala kontrakt se šéfem sdružení striptýzových klubů v Rusku. Veřejnosti se má podle moskevské televizní stanice 360 předvést v nové reality-show.

"Miliony mužů si mě přejí vidět. Show bude opravdová bomba! Žádné žvanění, žádná cenzura! To pohne světem," tvrdí Kristina Něgodinová. Její "protestní tanec" zhlédly už statisíce diváků - i když někteří se podivovali, proč je označován za erotický.

Možná proto producent ozřejmil, že expolicistka má za měsíční plat 69.000 rublů (asi 26.400 Kč) vystupovat v reality-show, v níž ji tři striptérky a striptér mají naučit správně "odhalovat svůj vnitřní potenciál".

Témata:  policie Rusko

Související

Aktuálně se děje

18. září 2024 12:21

Taylor Swift vydělala Harrisové 40 000 dolarů. Stačil jeden příspěvek Trumpa

Příspěvek republikánského kandidáta Donalda Trumpa na sociálních sítích, kde vyjádřil nenávist k americké popové zpěvačce Taylor Swift, způsobil, že její fanklub přispěl na kampaň prezidentské kandidátky demokratů Kamaly Harrisové dalších 40 000 dolarů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy