Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muži přišel e-mail od otce, ten je ale už dva roky po smrti

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Obrovský šok zažil uživatel sociální sítě reddit, kterému nedávno přišel e-mail od jeho otce. A to navzdory tomu, že byl odesilatel je už dva roky po smrti. Jak je to možné?

Vzkaz ze záhrobí navíc začínal slovy: Ahoj synu, mluvím k tobě z hrobu," což na klidu rozhodně nepřidá. Zvlášť když pokračuje slovy "vždycky jsem říkal, že se vrátím a budu tě strašit."

Pak ovšem pisatel zvážní a doufá, že se syn už stačil vyrovnat s jeho smrtí a že pomáhá i své truchlící matce. "Ani trochu nepochybuji o tom, že se o ni dokážeš postarat stejně dobře jako to šlo mně," píše se také ve vzkazu ze záhrobí.

A jak je vlastně možné, že muž dostal e-mail od zesnulého otce, navíc tak dlouho po rodičově smrti? Je to díky službě FutureMe (Budoucí já).

Jde o specializovaný portál, který umožňuje napsat e-mail sám sobě a jeho odeslání načasovat do budoucnosti, třeba jako motivaci pro sebe samé.

Registrovaní uživatelé navíc nemusejí posílat vzkazy jen sami sobě, ale i jiným lidem, čehož využil právě mužův zesnulý otec.

Témata:  internet e-mail PC

Aktuálně se děje

4. května 2024 15:09

Změny v pražské MHD. Může za ně rekonstrukce trati u Masarykova nádraží

Až téměř do letních prázdnin ovlivní hromadnou dopravu v Praze výluka kvůli rekonstrukci klíčové tramvajové trati v centru hlavního města. Řada tramvajových linek má upravené trasy, několik nových linek vzniklo. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy