Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Provedli vědci sociologický výzkum? Sex na veřejnosti měl být test, tvrdí vyšetřovatelé

Lidé, ilustrační fotografie
Lidé, ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Barcelona - Pikantní případ vyšetřují úřady v těchto dnech v Barceloně. Mladý pár si to totiž rozdal přímo na zastávce metra. Všechno ale může být úplně jinak, než se na první pohled zdá.

Sex na veřejnosti není ničím úplně neobvyklým a v poslední době se stále častěji stává, že se rozvášněný pár podaří natočit na video. A z dvojice se doslova přes noc stanou hvězdy internetu.

Podobně jako tito mladí lidé, kteří se neovládli a skočili na sebe přímo na rušném nástupišti. Cestující, kteří v tu chvíli čekali na metro, zůstali jako opaření. Zatímco někteří se drželi v uctivé vzdálenosti a čekali, až dvojice s aktivitou skončí, jiní se chichotali nebo dělali, že nic nevidí (video zde, jen pro dospělé).

K incidentu došlo minulou neděli ve stanici metra Liceu v Barceloně, která je v historickém centru města. Lidé, kteří video pořídili, připisují scénu přílišné konzumaci alkoholu, objevují se ale i jiné názory.

"Protože je sex na veřejnosti poměrně rozšířeným tématem, není vyloučeno, že se jednalo o zvláštní sociologický výzkum, který měl za cíl zjistit, jak lidé na takovou situaci reagují," myslí si vyšetřovatelé. Je ale také možné, že se jedná jen o úplně obyčejný vtípek.

Témata:  Španělsko pohlavní styk zajímavosti lidé

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:25

Greta Thunbergová byla obviněna z ignorování policejních příkazů

V úterý švédská prokuratura zahájila obvinění proti klimatické aktivistce Gretě Thunbergové za občanskou neposlušnost. Incident se týká protestu před švédským parlamentem, během kterého Thunbergová odmítla odejít po výzvě policie.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy