Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nákupy z domu: Lidl spustil nový e-shop

Supermarket Lidl, ilsutrační fotografie
Supermarket Lidl, ilsutrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Praha - Diskontní řetězec Lidl spustil po týdnu testování internetový obchod se spotřebním zbožím. Na adrese www.lidl-shop.cz nabídne dvakrát týdně produkty, které se o týden později objeví v kamenných prodejnách.

Vedle pravidelné akční nabídky e-shop nabídne i stálý sortiment. Budou tu i výrobky a značky, které zákazníci v kamenných prodejnách nenajdou.

Objednané zboží bude doručeno do tří dnů od objednání, platba je možná platební kartou při objednání nebo dobírkou. Cena dopravy začíná na 59 Kč, při objednávkách nad 1000 Kč je zdarma. Doručuje společnost PPL buď na zvolenou adresu, nebo do podacího a výdejního místa.

"Jsem rád, že ČR má výsadní postavení a náš e-shop je vůbec první ve střední a východní Evropě (v rámci Lidlu)," uvedl generální ředitel Lidl ČR Pavel Stratil.

Společně s e-shopem začal plný provoz v největším logistickém centru pro elektronický obchod v rámci Lidlu, které je v Plzni. Většinu sortimentu, 90 procent, tvoří oblečení, obuv, sportovní potřeby, vybavení pro domácnost, zahradu a dílnu.

Provoz centrum zahájilo loni v listopadu a dosud zásobovalo e-shopy v Německu, Belgii a Nizozemsku. Na 44.000 metrech čtverečních skladovací plochy je tu více než 19.000 druhů zboží, pracuje tu 1100 zaměstnanců.

Témata:  Lidl e-shopy EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy