Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Do čela Ameriky i Západu potřebujeme Trumpa, tvrdí Jiří Vyvadil

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - "Donald Trump jde od vítězství k vítězství, nenáviděný mainstreamem, nenáviděný celou rodinou Bushů jejichž války v Iráku ostře odsuzuje, nenáviděný evropskými pravdoláskaři, kteří ve jménu lidských práv a svobody chtějí vést další války a rozbít další státy," píše advokát a bývalý soudce nejvyššího správního soudu Jiří Vyvadil v komentáři.

Před pouhými deseti dny po skončení „přelomového summitu NATO v Polsku"(člověku se chce až řvát vzteky nad tupostí většiny součastných západních politiků), pak na portálech Eurozprávy.cz a Vaše Věc.Cz vyšel můj článek: „NATO vítězící? Bude válka či mír?" kde jsem mimo jiné uvedl:

Vidíme- li dnes naprosto nemocné USA, kde rasová nenávist za vlády černošského prezidenta dosáhla úrovně z 50. a 60 let minulého století a kde se denně vybíjí policisté a černošští civilisté, kde demokrati s republikány se nenávidí na život a smrt, a srovnáme- li to se stabilizovanými společnostmi v Číně i Rusku, pak rozdíl je zřejmý.

To, zda NATO v nejbližší době přežije, či nikoliv se rozhodne už v tomto roce, za pět měsíců v listopadových prezidentských volbách.

Zvítězí-li krvavá Hillary Clintonová, pak války nepochybně obratem vypuknou, války, kdy na tu v Iráku, v Sýrii, Libyii či na humanitární bombardování Jugoslávie budeme vzpomínat jako na selanku. Potom nepochybujme, že agresivní NATO dostane zelenou, Nadja Savchenková na Ukrajině s plnou podporou Clintonové zahájí útok na Rusko a čeká nás světový konflikt apokalyptických rozměrů.

Když naopak zvítězí hubatý Trump, je dohoda mezi ním a Putinem téměř jistá a NATO se může odporoučet na smetiště dějin. A nejen to. Um Vladimíra Putina může vést k tomu, že vznikne nová euro –asijsko – atlantická bezpečnostní architektura, která může být novým podnětem pro nové uspořádání světa.

V Každém případě, vyhraje-li Trump, měli by si zločinci v bruselské centrále NATO začít ihned balit. Náš Petr Pavel bude mít padáka pro svou idiotskou kritiku možného budoucího prezidenta USA. Ani místo vrátného by neměl dostat.

Ne necituji tento článek proto, abych ukázal, jak jsem chytrý, ale prostě proto, že pro lidi, jako jsem já a kteří pokládají NATO za stejné nebezpečí pro naši bezpečnost jako například Islámský stát, onen Trump mluví z duše.

Že pokládá NATO za nebezpečný přežitek minulosti, že je ostrým kritikem dosavadní politiky USA, která válkami v Iráku, Afganistánu, Libyi rozvrátila část světa, vyvraždila statisíce nevinných a vyvolala v život fanatické džihádisty a spustila masovou migraci z napadených zemích, člověk bez jakéhokoliv dodatku podepisuje.

Co ještě více každý z nás podepíše, že onen hubatý Trump naprosto poctivě říká to, co každého normálního člověka kromě našich Sobotků, Zaorálků, Stropnických a nablbel z TOP 09 a ODS, ale řekl bych i každého normálně myslícího člověka ve světě doposud silně štvalo, že totiž USA měly monopol na pravdu, monopol na to, co je správné a co ne.

Trump si zaslouží nesmírný respekt a je to silně odvážné, když říká, že USA nemají právo ostatní moralizovat, když jejich společnost je nomocná, a že jinými slovy musí přestat hrát úlohu světového četníka a s větším respektem nechat státy jednat tak, jak si sami zvolí a samozřejmě především na své náklady.

Nepotřebuje tirády nasládlých a opentlených slov, aby v podstatě dal najevo, že lži Polska, pobalstských zemí, které si přejí válku s Ruskem na náklady USA a vymýšlejí si údajné hrozby, moc poslouchat nebude a když mermomocí chtějí vyvolat válku, tak ať si jí také zaplatí.

Takže milí Poláci, Ukrajinci a pobaltští fanatici by na další cvičení typu Anakonda měli rychle zapomenout. Nám ostatním stačí teroristické útoky ve Francii, Belgii a první výhonky tohoto typu v Německu a vyvolávat další napětí s Ruskem může fakt jen idiot.

Zákonitosti vývoje nelze ošálit.

Trump je člověk s pronikavým úsudkem prostého člověka.

Nechce nic jiného, než většina normálně cítících lidí.

Chce mír, bezpečí pro celý svět a blahobyt pro Ameriku.

Až ti naši havlisté zase budou útočit třeba na Zemana, že na rozdíl od něho chtějí na Západ rád s nimi budu polemizovat.

Odmítněme Západ Obamy či Clintonové, Junckerů či Merkelové, ale Západ Trumpa ve spojení s Východem Putina je sexy.

Jen nevím, kam se ta havlistická nablbla budou chtít vystěhovat. Nebudou mít kam.

Na Mali...?

Témata:  Jiří Vyvadil Donald Trump

Aktuálně se děje

16. května 2024 8:46

Fico je po operaci stabilizovaný, tvrdí úřady. Bojuje o život, píší média

Slovenský premiér Robert Fico je středečním atentátu nadále hospitalizován v nemocnici v v Banské Bystrici. Informace o jeho zdravotním stavu se ale rozcházejí. Televize Markíza dnes ráno uvedla, že je po několikahodinové operaci stále v ohrožení života. Podle prohlášení místopředsedy vlády Tomáše Taraby a státního tajemníka Filipa Kuffy je ale Ficův stav stabilizovaný.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Petr Pavel

Pavel vyzval k podpoře Ukrajiny i hledání konce války

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.