Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

U mladého muže konstatovali smrt. Probudil se při zpopelnění, ale bylo už pozdě...

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Dillí - Obyvatelé vesničky u indického města Raisen se stále ještě vzpamatovávají z hrůzy, kterou zažili při kremaci 23letého muže. Když pod Sandeepem totiž zapálili pohřební hranici, on znenadání "ožil". Už se ale nedalo nic dělat.

V Indii je mnoho jedovatých hadů a když jeden uštknul 23letého Sandeepa, rodiče si mysleli, že je mrtvý. Odnesli ho proto k šamanovi, kterému nezbylo nic jiného, než konstatovat smrt.

Vesničané mladíka odnesli na hřbitov, kde ho chtěli důstojně pochovat. Postavili proto pohřební hranici, položili na ni tělo a dřevo zapálili, informuje britské Metro.

V tu chvíli se ale ozval křik, který bude vesničany zřejmě dlouho provázet. Mladíka kouř probudil a začal s hrůzou v očích volat o pomoc.

"Bylo to zázrak," uvedl otec. Popáleného syna neodvezl k lékaři, ale opět k šamanovi. Zranění však byla příliš vážná a muž zemřel. Tentokrát už doopravdy.

Sandeep šel zrovna pro dříví do lesa, když ho had kousl. Těsně před tím, než dorazil domů, zkolaboval. A právě v tomto stavu ho našli vesničané. Rodiče Sandeepa jsou stále v šoku. Svého syna museli pochovat dvakrát.

Témata:  Indie úmrtí

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 12:20

Evropské státy chtějí vrátit na Ukrajinu muže podléhající branné povinnosti

Polsko a Litva jsou připraveny pomoci ukrajinským úřadům vrátit do vlasti muže podléhající branné povinnosti. Uvedli to představitelé obou zemí ve čtvrtek poté, co Kyjev oznámil pozastavení konzulárních služeb pro Ukrajince v zahraničí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy