Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Abbás podstoupil vyšetření srdce. Díky bohu je vše v pořádku, oznámil

Palestina
Palestina
Foto: Pixabay

Ramalláh - Předseda palestinské samosprávy Mahmúd Abbás dnes opustil nemocnici v Ramalláhu. Podstoupil tam vyšetření srdce.

Lékaři oznámili, že je palestinský vůdce v pořádku. Ředitel nemocnice řekl, že byla provedena katetrizace a že výsledky jsou normální. Do nemocnice byl Abbás převezen ráno a když odpoledne vycházel řekl novinářům: „Díky bohu je vše v pořádku, měl jsem operaci. Bylo to snadné a teď jedu domů."

Šéf nemocnice Saíd Saráhna řekl, že „prezident byl hospitalizován a byl proveden rutinní test s pomocí katetrizace". „Výsledky vypadají normálně," sdělil před novináři.

Abbásovi je 81 let a podle médií má delší dobu problémy se srdcem, což ale nikdy palestinské úřady nepotvrdily. Abbás se objevil na veřejnosti v pátek při pohřbu bývalého izraelského prezidenta Šimona Perese.

Témata:  Mahmúd Abbás Palestina

Aktuálně se děje

2. června 2024 14:59

Čínská kosmická loď Čchang-e-6 přistála na „skryté“ straně Měsíce

Čínská lunární sonda Čchang-e 6 v neděli úspěšně přistála na odvrácené straně Měsíce, aby shromáždila vzorky, jak uvedla státní média. Tento úspěch představuje další krok v dlouhodobém vesmírném programu Pekingu.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy