Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Britská policie šetří fanoušky Manchesteru City

Policie Velké Británie
Policie Velké Británie
Foto: Filip Toužimský, EuroZprávy.cz

Londýn - Dorsetská policie zahájila vyšetřování fanoušků Manchesteru City kvůli chaotickým scénám, které nastaly při oslavě rozhodujícího gólu Raheema Sterlinga.

Člen pořadatelské služby uvedl, že jej do víru euforie strčil útočník "Citizens" Sergio Agüero. Argentinský kanonýr to popírá.

Anglický reprezentant Raheem Sterling v 97. minutě za stavu 1:1 s přispěním teče skóroval po Danilově přihrávce a běžel slavit k fanouškům, kteří vběhli na hřiště. Sterling za to obdržel druhou žlutou kartu v zápase a byl poprvé v Premier League vyloučen.

"Po gólu následovaly vzrušené oslavy, při nichž se množství příznivců Manchesteru City dostalo na hřiště. Dva muži byli zadrženi. Policisté kontrolují záznamy CCTV a zjišťují, zda byly spáchány i další přestupky," uvedla dorsetská policie.

Agüero popřel obvinění člena pořadatelské služby, že jej do nepřehledné situace strčil. "Nikoho jsem nezasáhl, toto nařčení je nesprávné a televizní záběry to potvrzují," poznamenal devětadvacetiletý útočník na twitteru.

Témata:  Manchester City Velká Británie policie Velká Británie

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 18:40

Loňská střelba na FF UK významněji zasáhla kolem 9000 lidí

Loňská tragická střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (FF UK) a s ní související události psychicky významněji zasáhly kolem 9000 lidí v Česku. Krizovou intervenci jim poskytovaly stovky odborníků. Ve zprávě o poskytnuté psychosociální pomoci to ve čtvrtek uvedla česká policie.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy