Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Zaměstnanci americké ambasády originálně popřáli Čechům k Vánocům

Americký velvyslanec Schapiro a jeho lidé přejí Čechům k Vánocům
Americký velvyslanec Schapiro a jeho lidé přejí Čechům k Vánocům
Foto: YouTube

Praha – Velmi originálně se rozhodla k letošním vánočním svátkům popřát americká ambasáda v Praze. Na sociálních sítích zveřejnila video, ve kterém si zaměstnanci v čele s velvyslancem Andrewem Schapirem zazpívali tradiční českou koledu.

Lidé mají možnost si v době vánoční prohlédnout americkou ambasádu v Praze pekně zevnitř. Umožní jim to video, na kterém zaměstnanci úřadu za zpěvu koledy Půjdem spolu do Betléma - za zvuku kytary a s americkým přízvukem – přejí Čechům k Vánocům.

Zpívání koledy zahájili rada pro tiskové a kulturní záležitosti Raymond Castillo a kulturní atašé Erin Kotheimerová. Postupně se k nim přidávají další a další lidí – a nakonec i sám velvyslanec Schapiro.

„Jménem své rodiny a jménem všech zaměstnanců Velvyslanectví USA v Praze bych vám rád popřál šťastné svátky,“ vzkázal Čechům americký diplomat. .

Témata:  Andrew Schapiro Vánoce

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy