Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Osmiletá dívka zabila jelena a snědla jeho srdce

Teenageři
Teenageři
Foto: Pixabay

Wellington - O tom, jakou mají sociální sítě moc, dnes snad již nikdo nepochybuje. Mnohdy se ale mohou obrátit proti lidem samotným, podobně jako se tomu stalo v případě rodiče z Nového Zélandu.

Vše začalo poměrně nevinně. Otec Johnny Yuile bral svou osmiletou dceru Chloe do lesa na lov, kde ji učil střílet. Dívka, která by si v tomto věku měla hrát s hračkami či jinými dětmi, se místo toho učila používat zbraň. Ale jiný kraj, jiný mrav.

Dívka zbraň ovládla dokonale, a skolila s ní i statného jelena. "Jsem hrdý táta. Podívejte na moji malou princeznu s jejím prvním jelenem," pochlubil se šťastný a pyšný otec na facebooku. Tím to ale neskončilo.

Dívka podle slov otce lov milovala, to, co ale následovalo, už hraničí s hazardem se zdravím. Otec totiž jelena vykuchal a dívce podal jeho teplé syrové srdce. A dívka ho začala jíst.

"Ukousla si kousek teplého srdce. Do toho, Chloe!" napsal pyšný otec na sociální síti a přiložil fotografii dívky, jak jí syrový orgán. To ale vyvolalo vlnu nevole a pobouření uživatelé se nezdráhali napsat otci, co si o jeho činu myslí. Nezřídka tak padaly slova jako "sadistické" a "nechutné".

Témata:  Nový Zéland lovci děti

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy