Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Konec spekulacím: Největší záhady Pokémon GO odhaleny

Pokémon GO
Pokémon GO
Foto: Pixabay

Vášnivý hráč Matthew Egan společně se svým týmem z The Sliph Road se rozhodl, že se podívá na samotná data ze hry Pokémon GO. Dokázali najít mnoho zajímavostí, na které lidé hledali odpověď dlouhou dobu.

Pokémon GO je kulturním fenoménem ihned od svého uvedení na trh. Začaly se objevovat všemožné historky o této mobilní hře s rozšířenou realitou, jak píše Game Informer. A i když už je několik týdnů hra venku, je stále obestřena mnoha tajemstvími. Na některé nyní odpověděli tzv. data mineři, kteří dokázali najít užitečné informaci zakomponované přímo v datech hry.

Maximální úroveň trenéra je 40 Maximální úroveň vejce je 20, takže pokud třeba máte úroveň trenéra 37, pořád budete mít vejce stejné, jako na úrovni 20 Noví divocí Pokémoni se nachází maximálně do 30. úrovně. Poté už trenéři nacházejí Pokémony s maximálním CP a bude záležet jen na vylepšení přes Candy a Stardusty Přesné a točené hody Pokébalem zvyšují šanci na chycení Pokémonů V budoucnu se pravděpodobně objeví inkubátor pro vajíčka, který sníží množství potřebných kilometrů k vylíhnutí Pokémona Každý jedinečný Pokémon má vlastní hodnoty pro chycení a naopak i útěk z místa chycení Útoky mají danou přesnost a možnost kritického zranění Síla útoku se zvyšuje s úrovní trenéra Čím větší úroveň trenéra, tím těžší bude chytání Pokémonů Pokémoni Mewtwo, Moltres a Zapdos patří mezi legendární Mew je mýtický Pokémon Ferfetch existuje a někde se nachází, stejně tak Ditto Na poslední 40. úroveň potřebujete 5 milionů zkušeností. Od první úrovně je to pak 20 milionů zkušeností. Jen pro srovnání, při opravdu dobrém dni se dá získat 100 tisíc zkušeností. Pokémoni mají útok, obranu a životy. Žádné speciální útoky jako v původních hrách nemají Nejsilnější základní útok má mezi ne-legendárními Pokémony Dragonite, a to 250 Mewtwo má základní útok 284 Moltres má nejvyšší základní útok ze tří legendárních ptáků. Articuno zase nejvyšší základní obranu Bránicí Pokémon na stadionu útočí každou sekundu a půl Speciální Master Ball je ve hře, ale neví se kde přesně je Legendární Pokémoni se objevují, ale nejdou chytit. Pravděpodobně je potřeba Master Ball

Témata:  Pokemon

Aktuálně se děje

11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy