Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Největší problém olympioniků v Riu? Nemůžou hrát Pokémony

Pokémon GO
Pokémon GO
Foto: Pixabay

Rio de Janeiro – Letní olympijské hry v Brazílii mají mnoho problémů ještě před spuštěním. I když se organizátoři snaží zajistit co nejlepší podmínky pro sportovce, na tenhle nový problém se připravit nějak nemohli. Olympionici si stěžují, že nemůžou hrát Pokémon GO.

Město má masivní problém se zločinem, kvalitou vody a nyní se k tomu přidává i problém, že nemůžou sportovci chytat Pokémony. Hra samotná totiž byla spuštěna v mnoha zemích, ale Brazílie mezi ně nepatří.

Hra jde sice stáhnout, ale na mapě se nezobrazují žádní Pokémoni ani speciální místa, kde se můžou vyzvednout věci pro další hraní. Podle agentury AP společnost neuvedla, kdy by se hra mohla v Brazílii spustit.

Sportovci začali ihned ventilovat svou frustraci na sociálních sítích, jak informuje server io9.com. Na druhou stranu je možná dobře, že hra není v Brazílii hra spuštěna. Vyžaduje totiž pohyb a mohla by lidi zavést do nebezpečných částí Ria, kde by jim mohlo jít i o život.

Témata:  Olympijské hry 2016 Pokemon

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy