Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Podnikat začali ilegálně ve škole. Nyní si plní sen a vydávají projekt s unikátním nápadem

Studio BetaDwarf
Studio BetaDwarf
Foto: BetaDwarf

Kodaň – Začínali jako osm studentů v opuštěné třídě, ze které je po několika měsících vyhodili. Snu vytvořit počítačovou hru se ale nevzdali, půjčili si téměř 5 milionů korun a risk jim vyšel. Dnes studio BetaDwarf spouští unikátní akci, kde sleva na jejich hru bude určena podle toho, jak moc lidí se na ni podívá.

Chtěli si splnit sen a brzy se to povede již po druhé. FORCED SHOWDOWN, jak se jejich druhá hra jmenuje, vyjde již na konci měsíce. Oproti klasickým hrám bude hlavní rozdíl v tom, že si studio připravilo unikátní způsob, jak si hru pořídit.

Speciální akce startuje již dnes večer a ve zkratce zní takto: Startovací cena hry se bude redukovat tím, že se lidé budou na hru dívat na službě Twitch. Každá minuta strávená sledováním se tak bude počítat a cena hry bude padat.

Samotná hra je pak kombinací karetní a akční reality show. Vše je navíc předěláno do stylu gladiátorských her. Celkem jsou ve hře čtyři postavy a desítky karet, aby se jednotlivé hry daly kombinovat, samotné arény jsou pak procedurálně generované, takže možností bude nekonečno, jak informoval herní server Gamifique.cz, který se do akce také zapojí vlastním vysíláním v pátek podvečer.

Témata:  počítačové hry

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy