Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž si na Domažlicku zapálil auto, neměl peníze na opravu

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Osmadvacetiletý muž na Domažlicku si podpálil vlastní auto. Policii řekl, že ho už stálo moc peněz na opravách a pořád na něm něco nešlo. ČTK to řekla Dagmar Brožová, mluvčí domažlické policie, která případ šetří.

Oznámení přijeli policisté na tísňové lince v neděli kolem 17:30. Volající uvedl, že pravděpodobně havarovalo vozidlo, které hoří a odchází od něj nějaký muž.

"Na místo ihned vyjely hlídky. Na konci obce spatřily muže odpovídajícího popisu. Policistům potvrdil, že je auto jeho. Neřídil ho, ale zapálil," uvedla mluvčí.

Muže prý zlobilo, že auto stálo moc peněz na opravách a pořád na něm něco nešlo. Policisté jej vyzvali k dechové zkoušce. "Naměřili mu 1,51 promile alkoholu. Byl zajištěn a převezen do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve," uvedla Brožová. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 30.000 korun.

Témata:  lidé Plzeňský kraj nehody aut

Aktuálně se děje

11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy